News Flash:

Cate kilograme poti da jos cu dieta cu pomelo

6 Iulie 2017
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
pomelo
Are un gust deosebit si il poti consuma ca desert, pentru ca este dulce si are putine calorii. In plus, te ajuta sa slabesti. Intr-o saptamana poti da jos nu mai putin de 3-4 kilograme.
Pomelo este un fruct bogat in vitamina C, de cele mai multe ori fiind comparat cu un grapefrut, insa cu unul dulce. Contine multe vitamine si minerale, printre care calciu, fosfor, fier si, de aceea, poate contribui la compunerea unei dietei echilibrate si de fortificare a organismului.
La 100 g de fruct, pomelo are doar 38 de calorii, iar acest aport energetic mic il recomanda cu succes in curele de slabit, in care sunt permise si fructe si legume, cu conditia sa fie alese cele care nu au zahar prea mult. Pe langa acestea, pomelo detine si o cantitate mare de fibre alimentare, care usureaza digestia, asigurand un tranzit intestinal mai bun si stimuleaza imunitatea.
Cum trebuie sa tii dieta cu pomelo
In primul rand trebuie sa bei cel putin 1,5 –2 litri de apa pe zi.
De asemenea, poti bea ceaiuri de plante, ceai verde si sucuri de fructe proaspete. Regimul poate fi adaptat in functie de nevoile fiecaruia. Poti manca la gustare fructe nu foarte dulci, iar la pranz si cina te poti delecta cu gratar de carne de vita, fara grasime. Si carnea de pui si de peste sunt acceptate, daca sunt preparate dietetic, adica nu sunt prajite.
Retine!
La fel ca in cazul oricarei diete rapide, se recomanda avizul medicului pentru a tine aceasta cura. Nu trebuie o urmezi daca suferi de colon iritabil sau daca ai sistemul imunitar slabit. Poti lua suplimente cu vitamine, in caz de carente nutritionale.
In ce consta meniul zilnic
La mic dejun poti consuma o jumatate de pomelo si o cana de ceai verde. Ca gustare, mananca o felie de branza mai dulce. Pranzul poate sa contina carne de pui si garnitura de legume inabusite.
Poti opta pentru ardei, dovlecei, morcovi, mazare, fasole verde, conopida. Dupa o jumatate de ora, daca simti nevoia de ceva de desert, mananca o jumatate de pomelo si bea apa.
Si cea minerala este acceptata. Intre pranz si cina mananca un ou fiert si inca o jumatate de pomelo. La cina consuma legume fierte sau la cuptor cu multe mirodenii, suc de lamaie si ulei de masline. Broccoli este o alegere perfecta. Dupa o jumatate de ora, ca desert mai poti consuma o jumatate de pomelo.




calorii slabesti kilograme pomelo grapefrut apa retine cina broccoli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008572 (s)