News Flash:

ALERTA METEO! Vin zile caniculare, cu 36 de grade Celsius la umbra. Valul de caldura aduce furtuni puternice

23 Iunie 2017
1122 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula5 1
Vin zile caniculare, cu 36 de grade Celsius la umbra, atrag atentia meteorologii. Vom resimti din plin gradele din termometre, pentru ca indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati. Valul de caldura aduce insa si furtuni puternice, in mai multe zone din tara, unde sunt asteptate si inundatii.
In Capitala, autoritatile locale au inceput deja sa instaleze corturi si containere cu aer conditionat.
La noapte este posibil sa ploua pe litoral, insa in weekend vremea va fi frumoasa - temperatura apei va ajunge la 23 de grade, spun meteorologii.

Informare meteorologica de furtuni
La ora 13:00 a intrat in vigoare o informare meteorologica de furtuni. Potrivit ANM, vor fi perioade de timp in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Maramures, Transilvania, Crisana, Banat si Moldova, precum si in zonele de deal si de munte din restul teritoriului, iar in cursul noptii de vineri spre sambata, local, si in Dobrogea si Muntenia.
Vor fi averse torentiale, frecvente descarcari electrice, vijelii si grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si pe arii restranse, indeosebi in Maramures, Transilvania si la munte, 40...50 l/mp. Informarea meteorologilor este valabila pana sambata, la ora 04:00.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005375 (s)