News Flash:

Microsoft recruteaza viitori specialisti de la Universitatea de Vest din Timisoara

6 Noiembrie 2013
1183 Vizualizari | 0 Comentarii
Gigantul IT are protocoale de colaborare atat cu UVT, cat şi cu Universitatea Politehnica din Timişoara, iar studenţii timişoreni pot afla ”de la sursă” tot ce vor să ştie despre Microsoft, de la burse pană la posibilităţi de angajare.
Zeci de studenţi curioşi, majoritatea înscrişi la Facultatea de Matematică şi Informatică a Universităţii de Vest, au participat marţi la întalnirea cu trei specialişti Microsoft, veniţi la Timişoara pentru a-i convinge pe tineri că merită să se înscrie pentru posturile puse la bătaie pe site-ul companiei.
 
Studenţii din centrul universitar timişorean pot aplica pentru locuri de muncă full-time sau pentru stagii de pregătire în birourile Microsoft din toată lumea, fiind disponibile posturi atat în America de Nord, cat şi în Europa.
 
Toamna trecută, Universitatea de Vest a semnat un acord de cooperare în domeniul tehnologiei informaţiei cu compania Microsoft, parteneriat valabil pană în 2015. Colaborarea a fost anunţată în septembrie 2012, odată cu deschiderea oficială a Centrului de Suport Tehnic Global de la Timişoara, al doilea din ţară după cel de la Bucureşti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006895 (s)