News Flash:

Greseli pe care trebuie sa le eviti dupa ce trezesti dimineata

10 Martie 2017
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
femeia dimineata
Nici nu ai deschis bine ochii si deja simti ca te indrepti catre o zi nu tocmai reusita? Ei, bine, s-ar putea ca obiceiurile tale de dimineata sa-ti afecteze mai mult decat ai crede starea de spirit pe parcursul unei zile.

Iata cateva greseli pe care le faci zilnic dimineata si cum poti sa le eviti:

1. Lipsa expunerii la lumina naturala: daca esti genul de persoana care se trezeste, intra in dus si soarbe o gura de cafea in fuga, e bine sa stii ca procedezi complet gresit. Tocmai de aceea, da cortinele la o parte si asigura-te ca razele soarelui patrund in dormitorul tau. Cel putin 20-30 de minute de expunere la lumina naturala, in primele ore ale diminetii, iti vor asigura necesarul de energie pentru intreaga zi.

2. Daca nu obisnuiesti sa bei apa dimineata, te vei lupta intreaga zi cu deshidratarea. In plus, in lipsa unei bune hidratari, corpul tau va obosi mai repede, nivelul de energie va fi undeva spre zero, iar starea de spirit va avea si ea de suferit.

3. Nici o dimineata fara un mic dejun sanatos! Corpul tau are nevoie de energie pentru a functiona optim pe parcursul intregii zile.

4. Consuma zilnic proteine precum banane, oua sau cereale. Le poti include chiar in mesele principale ale zilei, fara sa abuzezi, acestea ajutandu-te sa-ti pastrezi masa musculara.

ochii lumina dimineata mic dejun
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004954 (s)