News Flash:

WOW! Alina Sorescu, LOOK NOU!

10 Martie 2017
3220 Vizualizari | 0 Comentarii
alina sorescu
 Alina Sorescu are o familie fericita impreuna cu sotul ei, designerul Alexandru Ciucu, si cele doua fetite. Vedeta nu se bucura doar de prezenta acestora, ci si de micutii de la atelierul sau de muzica pentru copii, de care se ocupa.
Cantareata a aparut in platoul emisiunii ‘’La Maruta‘’ impreuna cu piticii ei. Toata lumea a ramas uimita cand a vazut-o pe Alina cu o tunsoare care nu a mai aparut pana acum. Dar nu, vedeta nu s-a tuns, ci a purtat o peruca, intruchipand un personaj dintr-o poveste.
Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au sarbatorit implinirea a trei ani de cand au devenit prima data parinti. Fiica cea mare a celor doi, Carolina, a implinit trei anisori, iar creatorul de moda si-a anuntat prietenii ca e zi de sarbatoare inca de la primele ore ale diminetii.
”Acum trei ani ne am intalnit pentru prima data, iar pentru mine a fost dragoste la prima vedere. Tu sigur nu ti mai amintesti, dar o sa ti povestesc cat de curand cum s a intamplat. La multi ani scumpa mea Carolina, sa fii sanatoasa si sa cresti frumos! #tatadefete #fetiteleluitati #ziuacarolinei”, este mesajul postat de Alexandru Ciucu pe o retea de socializare la inceputul acestui an.

Galerie Foto

alina_sorescu_tunsa
alina sorescu alexandru ciucu la maruta tunsoare peruca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005420 (s)