News Flash:

Ministrul Mediului: Pana pe 10 mai, vrem ca programele "Rabla" si "Rabla Plus" sa fie puse in aplicare

11 Aprilie 2017
920 Vizualizari | 0 Comentarii
rabla1
Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca vrea ca pana la data de 10 mai, cel tarziu, ca programele "Rabla" si "Rabla Plus" sa fie in aplicare.
"Pana la data de 10 mai, cel tarziu, vrem ca programele Rabla si Rabla Plus sa fie in aplicare. Am fost interesata sa demaram cat mai repede aceste programe pentru ca am considerat ca ambele programe sa mearga in paralel. Fiecare persoana poate sa aleaga, dupa ce renunta la masina mai veche de 10 ani, primeste o prima de casare de 6.500 de lei cu care fie isi ia o alta masina noua, fie poate sa ia o masina electrica la care primeste o prima de 10.000 de euro. In urma tuturor observatiilor pe care le primim la AFM, incercam sa tinem pasul, sa introducem, daca e cazul, modificari, astfel incat pe data de 24 aprilie, cand se termina dezbaterea publica, sa avem ordinul de ministru pregatit si sa demaram procedurile de acreditare a producatorilor. Asadar, ne propunem ca ambele programe, si Rabla si Rabla Plus, sa demareze pana la data de 10 mai", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.
Fostul ministru al Mediului, Daniel Constantin, declara, pe 15 martie, la Sibiu, ca prima pentru Programul Rabla Plus, destinat achizitionarii masinilor electrice, ar putea fi dublata, suma putand ajunge pana la 10.000 de euro.
Constantin a precizat ca se are in vedere achizitionarea a circa 1.000 de masini electrice prin acest program. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005800 (s)