News Flash:

Blue Air a inaugurat, in PREMIERA, cursa Cluj-Napoca – Nisa

11 Aprilie 2017
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
blue air2
Compania aeriana Blue Air a inaugurat, luni, in premiera, cursa Cluj-Napoca – Nisa care va fi operata cu o frecventa de doua ori pe saptamana, in zilele de luni si vineri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat al Aeroportului International „Avram Iancu” Cluj transmis, luni, corespondentului MEDIAFAX, compania Blue Air ofera, de pe aeroportul clujean, zboruri spre noua destinatii, interne si internationale.
„Aeroportul International <<Avram Iancu>> Cluj a inaugurat, luni, o noua ruta aeriana, Cluj-Napoca – Nisa, operata in premiera de compania aeriana Blue Air, cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, in zilele de luni si vineri. Noua ruta va fi operata cu aeronave de tip Boeing B737-800 cu 189 locuri. De pe aeroportul clujean, Blue Air ofera zboruri spre 9 destinatii, interne si internationale, precum Bucuresti-Otopeni, Iasi, Timisoara, Londra-Luton, Liverpool, Dublin, Birmingham, Larnaca si Nisa, urmand ca in 3 iunie sa se lanseze zboruri spre Hamburg, iar din 15 iunie spre Constanta”, se arata in documentul citat.
Directorul general Blue Air, Gheorghe Racaru, a mentionat, in comunicatul citat, ca noul zbor va oferi calatorilor acces catre o destinatie atractiva de vacanta, capitala Coastei de Azur fiind „un oras viu si placut, care ofera o vreme prielnica, fie de plaja, fie de vizitat”.

Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj a inregistrat, in 2016, cel mai mare numar de pasageri din istorie – 1,8 milioane de pasageri, cu 394.667 mai mult decat in 2015 (+26,56%) - consolidandu-si, astfel, pozitia ca primul aeroport regional si al doilea aeroport din tara, dupa Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.
Pentru 2017, de pe Aeroportul International „Avram Iancu” Cluj se estimeaza un trafic aerian cuprins intre 2,7 - 3 milioane de pasageri. Mediafax.ro

blue air
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006447 (s)