News Flash:

Cancerul la san devine din ce in ce mai frecvent! Cea mai buna metoda de prevenire sau vindecare este aceasta!

28 Iunie 2017
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
cancer mamar
Samantha a fost diagnosticata in anul 2015 ca avand cancer la san. „Stateam pe canapea de ziua mea, sarbatoream cu sora mea cand am observat nodulul. Nu ma simteam prea bine asa ca mi-am facut o programare la ginecolog.” Samantha nu isi facea prea multe griji, deoarece se ducea la analize anual si stia ca totul este in regula… Insa, din pacate, nu a fost asa! Crezand ca este doar un chist, a fost la analize, apoi a consultat un medic generalist pentru a afla opinia acestuia. Acesta i-a recomandat sa scape cat mai repede de acest chist! Dupa ce si-a facut operatia, doctorul i-a spus ca nodului eliminat era malign. ,, Imi pare rau, este cancer” a spus doctorul… Diagnosticul a fost socant…
,,Am inceput tratamentul la oncolog” – a spus Samantha!
Dupa ce sotul meu a auzit diagnosticul m-a cerut de sotie. Dupa 16 runde de chimioterapie am mai facut o operatie sa indepartez nodulii si marginile tumorii. Am primit si tratament prin radiatii. M-a ajutat mult ca am intalnit personal prietenos printre medici. Cancerul m-ainvatat diferite limbaje ale iubirii. A fost dificil sa-i las pe alti oameni sa ma ajute la inceput. Astazi ma simt mai bine. Poate e ciudat, dar cred ca aceasta boala a fost ca un cadou. M-a ajutat sa invat mai multe despre viata si despre oamenii pe care-i iubesc.
CONCLUZIA – Gandirea pozitiva si oamenii primitori au ajutat 50% la tratament! Acum Samantha a scapat de cancer si traieste foarte bine alaturi de sotul ei!

samantha diagnosticata
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005911 (s)