News Flash:

O simpla felie de CEAPA pe DINTII tai… Te va scuti de mult cheltuieli!

26 Iunie 2017
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
ceapa dinte
Sa-ti pui ceapa pe dinti? Probabil crezi ca am innebunit, dar nu, conform ultimelor studii, se pare ca ceapa te poate ajuta in nenumarate feluri. Da, da, o adaugi in mancare pentru a da gust celorlalte alimente, si are multiple beneficii de sanatate, dar de ce ti-ai pune-o pe dinti?! Citeste in continuare pentru a afla!
loading...
Pune o felie de ceapa pe dinti si vei observa diferentele in problemele tale legate de dantura. Acest „remediu” te va ajuta sa economisesti o multime de bani scutindu-te de vizita la medicul dentist.
Cel mai eficient tratament pentru durerile de dinti este ceapa. Stim, durerile de dinti sunt de nesuportat. Dar daca folosesti ceapa in mod corect, poti scapa foarte rapid de aceasta durere. Oricand apare primul semn al unei dureri de dinti, mesteca o ceapa cruda timp de cateva minute. Asta nu numai ca-ti va ameliora durerea, dar iti va atenua oricare alte dureri de dinti minore, inainte de a merge la medicul dentist. Asadar, doar pune o felie de ceapa pe dintii tai si vei scapa de aceasta problema.
Ce se intampla de fapt? Sucul de ceapa se elibereaza in gura ta si actioneaza asupra dintelui care te doare, vindecand durerea. Dar exista si alte metode pe care le mai poti folosi pentru a vindeca o durere de dinti, daca ceapa nu se numara printre alimentele tale preferate.
Iata care sunt acestea:
1. Uleiul de cuisoare. Trebuie doar sa inmoi un disc de bumbac in amestecul obtinut din 2-3 picaturi de ulei de cuisoare si 1/4 lingurita de ulei de masline. Pune discul pe dintele care te doare si vei simti cum durerea incepe sa dispara treptat.
2. Picaturi pentru tuse. Tuburile pentru tuse au proprietati anestezice care te pot face sa scapi de durerile minore. Pulverizeaza o picatura sau doua peste dintele care te doare si ai grija sa nu mesteci amestecul. Clateste gura si vei scapa rapid de durere.
3. Castravete. Pune o felie de castravete pe dintele care te doare, deoarece castravetele are multe proprietati benefice, care te pot ajuta sa amortizezi zona dureroasa.
4. Radacina de ghimbir. Elimina coaja de radacinei de ghimbir si taie-o in bucati. Pune-le pe dintele dureros si mesteca. Vei vedea ca durerea va incepe sa dispara treptat.

ceapa castravete
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1122 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004783 (s)