News Flash:

Faci economie zi de zi

Magazinul Auchan Calea Șagului din Timișoara devine Auchan Discount

21 Martie 2023
445 Vizualizari | 0 Comentarii

Începând cu data de 28 martie, magazinul Auchan Calea Șagului din Timișoara va fi transformat în Auchan Discount, oferind mii de produse la prețuri reduse și numeroase avantaje pentru clienții fideli. Acesta va fi locul unde clienții pot economisi în fiecare zi, având acces la prețuri mici la peste 5000 de produse alimentare și nealimentare. În plus, clienții sunt încurajați să își pregătească din timp cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pentru a beneficia de avantaje suplimentare.

Magazinul Auchan Discount se află în Comuna Giroc, Timiș și a fost închis pentru modernizare în perioada 20-27 martie. Aici, clienții vor găsi tot ce au nevoie, inclusiv produse proaspete, de băcănie, detergenți și produse de curățenie, cosmetice și articole de îngrijire personală, produse pentru bebeluși și băuturi alcoolice și non-alcoolice. De asemenea, clienții cu cardul de fidelitate MyCLUB Auchan pot închiria gratuit unelte pentru casă și grădină ori de câte ori este nevoie.
De asemenea, clienții care sunt membri ai programului de fidelitate MyCLUB Auchan vor beneficia de 5% bani înapoi pe cardul lor de fiecare dată când cumpără peste 3000 de produse Auchan, inclusiv mărcile exclusive Auchan precum Cosmia, Actuel, Qilive, OneTwoFun, InExtenso, Selecline, Airport, GardenStar și multe altele.

În plus, în perioada 28-31 martie, clienții vor primi 10% bani înapoi pe cardul lor de fiecare dată când fac o achiziție, în plus față de reducerile și promoțiile deja existente. De asemenea, la fiecare trei produse achiziționate din gamele de produse proaspete, băcănie, îngrijire personală și a casei, produse pentru bebeluși, clienții vor primi o reducere imediată de -3%, valabilă până la 30 aprilie.

Magazinul va fi deschis zilnic între orele 08:00 și 21:00 și va oferi și servicii pentru colectarea uleiului uzat, sticlelor, aluminiului și a pet-urilor, pentru a încuraja un consum responsabil și pentru a ajuta la protejarea mediului înconjurător.

Clienții vor avea opțiunea de a comanda produsele online de pe auchan.ro, folosind serviciul Auchan Drive, și le pot ridica din magazin sau din parcare, gratuit.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006534 (s)