News Flash:

Campania de curatenie de toamna pe drumurile judetene 2.0. Timisenii, invitati sa semnaleze sectoarele cu cele mai mari probleme

7 Septembrie 2022
231 Vizualizari | 0 Comentarii
Campania de curatenie de toamna pe drumurile judetene

Consiliul Judetean Timis organizeaza in perioada 15 - 30 septembrie cea de-a doua editie a Campaniei de curatenie de toamna pe drumurile judetene. Actiunea va acoperi cele mai circulate drumuri judetene ce leaga comunele, orasele si municipiile.

Se va interveni pe carosabil si pe o distanta de trei metri de la marginea acestuia, pe ambele sensuri. Vor fi colectate orice fel de deseuri, inclusiv cele voluminoase. Acestea vor fi predate apoi operatorilor autorizati.

Timisenii sunt invitati sa semnaleze, la adresa de email biroucomunicare•cjtimis.ro, locurile unde considera necesar sa se intervina. De asemenea, acestia sunt asteptati sa transmita Consiliului Judetean modul in care pot si doresc sa se implice in cadrul campaniei. Cei interesati pot scrie institutiei cel tarziu pana in 11 septembrie.

„Rezultatele de anul trecut ne-au incurajat sa organizam o noua editie a campaniei. Ne dorim un judet cu adevarat curat, insa mai este mult de lucru pana sa ne declaram multumiti. Vorbim despre aspecte ce tin de fiecare dintre noi, autoritati si cetateni. Noi, la Consiliul Judetean, facem ce trebuie pentru a ne intretine patrimoniul, dar nu putem intra pe terenurile altor UAT-uri. Este nevoie de un efort comun, pentru ca initiativele unora sa nu fie anulate de lipsa de educatie sau actiune a altora”, transmite presedintele CJ, Alin Nica.

Campania de curatenie de toamna va fi derulata prin Service Cons Prest SRL, societate la care Consiliul Judetean este unic asociat. In cadrul primei editii a campaniei de curatenie de toamna, in 2021, au fost colectate de pe drumurile judetene 11 tone de deseuri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004920 (s)