News Flash:

BREAKING NEWS! TEROARE IN RUSIA! EXPLOZIE puternica la metroul din Sankt-Petersburg. Sunt cel putin 10 morti (VIDEO)

3 Aprilie 2017
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
explozie rusia
O explozie s-a produs in metroul din Sankt-Petersburg si s-a soldat cu victime, a informat luni portalul Life News, citat de Reuters, conform agerpres.

Numarul victimelor nu este precizat. Life News a publicat o fotografie cu usa unei garnituri de metrou care a fost distrusa de explozie si o alta fotografie cu persoane ranite care sunt intinse pe peron.

Update

Explozia produsă într-o staţie de metrou din Sankt-Petersburg a fost provocată de un dispozitiv artizanal, afirmă surse citate de postul Rossiya-24, relatează site-ul agenţiei Sputnik.

"A fost un dispozitiv exploziv fabricat cu elemente distructive", a transmis postul Rossiya-24.

Atacul a avut loc în contextul în care preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, se află luni în Sankt-Petersburg, unde se întâlneşte cu omologul său belarus, Aleksandr Lukaşenko.

Cel puţin zece persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite în explozia produsă luni într-un staţie de metrou din oraşul rus Sankt-Petersburg, afirmă surse citate de site-ul Life News.

"Explozia a avut loc în staţia de metrou Sennaya Ploşcead, mai multe persoane fiind rănite", a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate din Sankt-Petersburg, citat de site-ul agenţiei Tass. 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006797 (s)