News Flash:

Care sunt cele mai bune licee din Timis la simularea Bacalaureatului

3 Aprilie 2017
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Colegiul National CD Loga Timisoara
Simularea Bacalaureatului a adus pentru judetul Timis un procent de promovare de 32,85 la suta, mai mare comparativ cu anii trecuti. Va prezentam, in continuare, topul liceelor din Timis in functie de procentul de elevi de clasa a 12-a care au obtinut medii care le asigura promovarea Bacalaureatului, la simulare.
Pe primul loc in top se afla Colegiul National CD Loga Timisoara, cu un procent de promovare de 78,15 la suta, urmat, pe locul doi, de Liceul Pedagogic Carmen Sylva, cu un procent de promovare de 70,68 la suta. Liceul Grigore Moisil din Timisoara este pe trei, cu un procent de promovare de 66,19 la suta. Pe locul patru este Liceul Waldorf, cu un procent de promovare de 56,52 la suta. Locul cinci este ocupat de Liceul Tehnologic Traian Grozavescu din comuna Nadrag, cu un procent de promovare de 50 la suta, scrie tion.ro.
Ultimele 11 locuri din top au un procent de promovare de zero la suta. Astfel, la coada clasamentului gasim, printre alte scoli, cu zero la suta procent de promovare, Colegiul Tehnic de Vest, Liceul Aurel Vlaicu din Lugoj sau Liceul David Voniga din Giroc.

simularea bacalaureatului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004942 (s)