News Flash:

CUMPLIT! O noua TRAGEDIE RUTIERA in judetul Timis! Doi tineri au murit carbonizati dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un copac

3 Aprilie 2017
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
masina copac timis
Doua persoane, aflate pe bancheta din spate a unei masini care a intrat intr-un pom si apoi a luat foc, pe drumul ce leaga localitatea Fibis de Timisoara, judetul Timis, au fost descoperite de pompieri carbonizate, duminica seara, iar soferul si prietena lui au fugit de la locul accidentului.
Accidentul rutier s-a produs, duminica seara, pe drumul national 691, in dreptul localitatii Fibis, din judetul Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, soferul autoturismului a pierdut controlul volanului intr-o curba, a intrat intr-un pom, iar in urma impactului violent, masina a luat foc. Dupa ce au stins focul, pompierii au gasit doua persoane carbonizate pe bancheta din spate.
Soferul si prietena lui, aflata pe locul din dreapta, au reusit sa iasa din masina si au fugit de la locul accidentului.
„Este vorba de un accident rutier in care a fost implicat un autoturism. Acesta a iesit de pe partea carosabila, dupa care a luat foc. In interiorul masinii pompierii militari au gasit doua victime carbonizate. Noi ne-am deplasat cu o descarcerare, o autospeciala de lucru cu apa si spuma din cadrul punctului de lucru Pischia, trei ambulante SMURD, 15 subofiteri si un ofiter”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Banat” al judetului Timis, Bogdan Mutu.
Politistii au deschis o ancheta in acest caz.

judetul timis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009726 (s)