News Flash:

Doi politisti de frontiera din Timis, RANITI, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

3 Aprilie 2017
1238 Vizualizari | 0 Comentarii
acc politie
Doi politisti de frontiera din judetul Timis, care erau in misiune de supraveghere a frontierei cu Serbia, au fost raniti, duminica dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara, Roxana Costache, a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca incidentul a avut loc pe raza localitatii Valcani, din judetul Timis. Masina in care se aflau cei doi politisti de frontiera s-a rasturnat dupa ce soferul a incercat sa evite o bucata de lemn si a iesit de pe partea carosabila.
“Erau doi colegi aflati in misiune, in localitatea Valcani. Soferul a incercat sa evite un obstacol, era o bucata de lemn pe drum, fapt pentru care a iesit de pe partea carosabila. Cercetarile sunt facute de politistii de la rutiera, cei doi colegi au rani usoare. Cei doi politisti de frontiera desfasurau misiunea de supraveghere si control a frontierei de stat”, a afirmat Roxana Cristache.
O comisie a Politiei de Frontiera Timisoara va investiga incidentul, iar in functie de rezultatele cercetarilor, se vor lua masurile legale care se impun.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004827 (s)