News Flash:

BREAKING NEWS: Sorin Grindeanu, noua propunere de premier a PSD

28 Decembrie 2016
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin grindeanu 1
Sorin Grindeanu este noua propunere PSD pentru funcția de premier, a anunțat liderul social-democraților, Liviu Dragnea.

Cele mai importante declaraţii ale lui Liviu Dragnea:
Am avut o discuţie în CExN, în care i-am rugat pe colegii mei să îşi spună fiecare punctul de vedere, părerea, propunerea, bazat şi pe discuţiile avute în aceste zile cu oamenii din judeţ. A fost un curent în ultimele zile, mii de mesaje primite în care ni s-a cerut să trecem la suspendarea preşedintelui. Într-adevăr, avem o forţă extraordinară care este reprezentată de majoritatea din Parlament. Acolo este puterea legitimă, pentru că este dată de popor. Nu suntem iresponsabili să folosim această forţă politică pentru a face rău şi a tulbura această ţară şi vieţile românilor. Da, putem începe această suspendare chiar de mâine. Am discutat dacă să mergem pe suspendare, dacă să mergem pe aceeaşi propunere sau să venim cu alta, cu două subariante.
Varianta cu doamna Sevil Shhaideh am avut-o în minte până azi noapte, când am avut o discuţie cu ea şi mi-a spus nişte lucruri pe care îmi doresc să aibă puterea să meargă la un post TV şi să le spună. De ieri, după anunţul preedintelui, a început să primească foarte multe mesaje de ameninţare cu moartea şi ea, şi soţul, şi copiii. Le e frică să iasă din casă. Deşi este un om care s-a născut, a crescut şi a muncit în această ţară. Mi-a sus că nu poate merge înainte în acest război pe care nu îl mai poate duce. Mi-a spus că tot ce a apărut sunt numai invenţii, dar faptul că demnitatea unui om a fost aşa călcată în picioare şi că siguranţa unui om este pusă în pericol nu poate rpmâne aşa. Cei care au întreţinut această campanie vor da mai devreme sau mai târziu socoteală Nu putem menţine propunerea iniţială. Şi a trebuit să decidem dacă facem o ată propunere. Aici a apărut propunerea colegilor mei ca a doua propunere să fiu eu, dar eu am spus în campanie nişte lucruri, cinstit: nu vreau să obţin eu o funcţie. Şi atunci a trebuit să găsim o soluţie, un coleg care este loial în primul rând programului de guvernare şi partidului, care are capacitatea să înţeleagă că programul de guvernare - unul foarte greu pentru că este construit pe termene de aplicare ce nu pot fi întârziate - este îndreptat către români şi România, că nu merge la Palatul Victoria să-şi creeze un pol de putere.
Am ales să nu aruncăm ţara într-o criză politică.
Am propus colegilor ca noua propunere să fie Sorin Grindeanu. Nu e agent Hezbollah, dar poate e KGB... Am discutat şi cu Tăriceanu şi i-am propus să vină aici să trimitem împreună noua propunere la Cotroceni.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1108 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006235 (s)