News Flash:

Zile de COSMAR pentru angajatii de la Ambulanta Timis

28 Decembrie 2016
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulantaa
Spiritul romanesc al Craciunului i-a lovit din plin pe angajatii Serviciului Judetean de Ambulanta Timis. Salvatorii au avut de a face cu o multime de betivi, scandalagii, agresati sau pacienti care au mancat prea mult. In total, peste 1.200 de cazuri in perioada 24-26 decembrie.
Interventiile din acest an din perioada Craciunului s-au pastrat in mediile normale, spun cei de la ambulanta, scrie tion.ro. A crescut insa numarul de cazuri specifice inregistrate in perioada sarbatorilor. Astfel, in 24 decembrie, medicii de la ambulanta din Timis au fost solicitati sa intervina la 384 de solicitari, in prima zi de Craciun la 367, iar in 26 decembrie au inregistrat 452 de cazuri. Totul in conditiile in care media zilnica pe parcursul anului este de 370 de interventii.
Daca numarul de solicitari in perioada Craciunului nu a crescut semnificativ, medicii povestesc ca in cele trei zile s-a inmultit numarul celor care au chemat ambulanta pentru ca au mancat prea mult, s-au imbatat sau au fost batuti sau injunghiati. Astfel, in cele trei zile medicii au acordat primul ajutor in cinci situatii de agresiune si au oferit asistenta medicala pentru 24 de persoane care au baut peste masura.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006928 (s)