News Flash:

BOMBA! Cine este barbatul cu care a facut amor Rihanna in piscina. Printul din Abu Dhabi care a platit o avere ca sa o aiba pe artista! Imaginile AICI

30 Iunie 2017
1185 Vizualizari | 0 Comentarii
rihanna

Astăzi, am aflat că Rihanna în vârstă de 29 de ani este într-o escapadă romantică în Spania.


Ei bine, dacă la primele ore ale dimineții nimeni nu știa cine este bărbatul misterios cu care Riri a fost surprinsă în ipostaze amoroase, acum am aflat că e vorba despre afaceristul Hassan Jameel, moștenitor al uneia dintre cele mai mari companii din lume, scrie poatenustiai.ro.

Mai mult de atât, familia noului iubit al Rihannei deține drepturile de comercializare ale brandului Toyota și are o avere care a fost estimată, în 2016, de către Forbes Middle East, la 1,5 miliarde de dolari.

 

Cât despre relația cu Riri, mulți spun că are șanse să fie una specială. ”Relația dintre ei este chiar reală. Rihanna le-a spus prietenilor că este îndrăgostită de el și chiar pare să fie așa. Au petrecut foarte mult timp împreună, în ultima vreme, departe de ochii curioși ai lumii, și sunt foarte serioși în ceea ce-i privește. Chiar sunt încântați să petreacă timpul unul în compania celuilalt”, a declarat un apropiat de-al Rihannei.


 

 


rihanna spania hassan jameel
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005565 (s)