News Flash:

Era atat de grasa ca nu a incaput in pozele de la nunta! Cand s-a vazut cum arata, a rupt albumul si a decis sa faca totul pentru a slabi. E SOCANT cum arata femeia asta acum, dupa ce a slabit

29 Iunie 2017
1520 Vizualizari | 0 Comentarii
garasa

In varsta de doar 36 de ani, femeia a suferit teribil dupa ce a realizat ca nu incape in cea mai mare rochie de mireasa pe care a gasit-o.


Debbie Dyson-Fussey si-a petrecut ziua nuntii in lacrimi din cauza situatiei stanjenitoare in care se afla si, cand s-a uitat la pozele din „ziua cea mare”, a rupt albumul, dezgustata de felul in care arata.

 

Ulterior a incercat de mai multe ori sa slabeasca, cu ajutorul unor programe speciale, insa dupa doar cateva saptamani revenea la vechile ei obiceiuri alimentare. Doar in momentul in care medicii i-au spus ca viata ii e in pericol datorita greutatii excesive, a realizat cat de grava este situatia si a mai incercat o data sa slabeasca.


S-a inscris din nou intr-un astfel de program, invatand sa isi controleze aportul de calorii si sa faca exercitii fizice si, dupa mai putin de un an, a reusit sa dea jos aproape 90 de kilograme.

 

In culmea fericirii, Debbie e hotarata sa mearga din nou cu sotul sau in fata altarului, pentru a-si reinnoi juramintele si pentru a face fotografiile la care a visat toata viata.

Iata cum arata ea acum:


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006411 (s)