News Flash:

Opt cetateni din Irak si Iran, care intentionau sa treaca pe jos granita in Ungaria, opriti la intrare in Nadlac

29 August 2017
890 Vizualizari | 0 Comentarii
nadlac aglomerat
Politistii de frontiera aradeni au depistat, in doua taximetre, opt cetateni din Irak si Iran, intre care trei copii, care intentionau sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria. Cei opt au varste cuprinse intre 13 si 41 de ani si sunt cercetati pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat.
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac, judetul Arad, impreuna cu lucratori din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Arad, au au oprit pe DN 7, la intrare in localitatea Nadlac, doua autoturisme care circulau in regim taxi, conduse de doi cetateni romani si in care se aflau opt cetateni de origine afroasiatica.
Cei doi taximetristi, cetateni romani, impreuna cu cetatenii straini, au fost condusi la sediul institutiei pentru cercetari.
Cu ocazia verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit ca cei in cauza sunt cetateni din Irak si Iran, intre care trei minori. Adultii au varste cuprinse intre 18 si 41 de ani si au declarat ca intentionau sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria, pe jos.
Soferii de taxi au afirmat ca au fost contactati de cetatenii straini in statia taxi din Gara Arad, pentru a-i duce pana in orasul Nadlac.
In cauza, politistii de frontiera au intocmit cetatenilor straini acte de urmarire penala sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat.
News.ro

nadlac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005758 (s)