News Flash:

Dragnea il contrazice pe Melescanu: Adoptarea euro in 2022, o dorinta fireasca, dar nu exista un proiect asumat

29 August 2017
1562 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea2
Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a precizat marti ca adoptarea monedei euro in 2022 reprezinta o dorinta fireasca, dar a subliniat faptul ca nu exista un demers guvernamental asumat in acest sens si ca nu se avanseaza termene doar de dragul de a le avansa.
Solicitat sa comenteze declaratiile ministrului de Externe, Teodor Melescanu, care a anuntat un termen pentru posibila adoptare a monedei euro in 2022 si intrebat daca este vorba de un proiect asumat, discutat, sau doar de o dorinta, Dragnea a raspuns: „E o dorinta, o dorinta fireasca”.
„Ca sa vorbim de un proiect asumat trebuia sa fie o analiza serioasa a majoritatii, a intregului Parlament, a BNR, a Guvernului, o discutie cu Presedintia. Este o dorinta a noastra a tututor, dar nu este un proiect foarte usor si nu ne putem juca cu el, adica nu putem sa avansam termene doar de dragul de a avansa termene”, a spus Dragnea.
Intrebat daca se initiaza vreun demers la nivel guvernamental in acest sens, Dragnea a raspuns: „Din cate stiu eu, nu. Si nu cred ca a inceput cineva o asemenea aventura”.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1335 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006230 (s)