News Flash:

Beneficiile uimitoare ale orezului in lupta cu kilogramele

25 Iunie 2015
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
orezul
Un studiu recent arata ca un consum frecvent de orez poate satisface majoritatea nevoilor nutritionale pastrand in acelasi timp si silueta, scrie csid.ro.

Expertii au analizat timp de cinci ani obiceiurile alimentare a 14.386 persoane adulte pentru a evalua legatura intre consumul de orez, alb sau brunbsi calitatea regimului lor alimentar.
"Rezultatele indica faptul ca persoanele care mananca orez au regimuri alimentare mai compatibile cu recomandarile din directivele dietetice din Statele Unite si prezinta cantitati mai mari de potasiu, magneziu, fier,vitamina B9, acid folic si fibre", a declarat  Theresa Nicklas, autorul principal al studiului. 

O alta descoperire a fost faptul ca cei mai mari consumatori de orez sunt mai putin inclinati sa adauge in farfurie grasimi saturate si zahar, ceea ce favorizeaza o alimentatie echilibrata. 'Orezul se mananca in general cu o portie de legume si carne', adauga Theresa Nicklas,care precizeaza ca oamenii trebuie sa fie atenti si la condimente.

Orezul este ideal in orice regim alimentar si cu precadere in dietele de slabire deoarece creste senzatia de satietate, ceea ce ajuta la scaderea aportului caloric

orez nutritionale aportului caloric
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004717 (s)