News Flash:

Cum poti slabi cu dieta cu lactate degresate

24 Iunie 2015
1200 Vizualizari | 0 Comentarii
lactate
Este dovedit, testat si verificat, faptul ca aportul crescut de lactate degresate este ideal pentru a stimula metabolismul, intensifica arderea grasimilor si determinascaderea in greutate. 

Cheia acestor avantaje incredibile pe care le aduce organismului consumul de lactate degresate este aportul crescut de calciu, scrie WebMD.

Calciul are un complex de efecte de stimulare a metabolismului, iar consumul de alimente bogate in calciu (atat lactate, cat si vegetale), poate fi considerat o noua dieta. 
Studiile facute pe soareci de laborator au dovedit ca un aport crescut de calciudetermina intensificarea arderilor cu pana la 27%. Concret, calciul are proprietatea de a patrunde in celulele adipoase si de a determina repunerea in circulate a acestora, fapt care accelereaza eliminarea lor. 

Cu cat este mai mult calciu intr-o celula adipoasa, cu atat aceasta se va consuma mai repede. Mai mult calciul determina cresterea proceselor de termogeneza, fapt care intensifica arderile. In diete, calciul este ca un glont magic care tinteste exact grasimea. 
Cercetarile au dovedit ca daca unei diete bogata in calciu i-a fost asociat un regim de viata echilibrat si un aport de calorii zilnic care sa nu depaseasca 1800-2000, scaderea in greutate a fost cu 42% mai accentuata decat la cei care au urmat doar o dieta hipocalorica, dar lipsita de suplimentele de calciu, al caror ritm de scadere in greutate a fost de doar opt la suta. 

Ideala este asocierea lactatelor cu fibre, pentru ca in acest fel se sustine procesul de eliminare a celulelor grase. Foarte important este ca lacatele sa faca parte din categoria celor degresate, pentru a beneficia de efectele calciului. 

Nutritionistii recomanda un aport de calciu cuprins intre 1.000 si 1.200 de miligrame pe zi. Femeile pot ajunge si pana la 1.300 de miligrame de calciu pe zi.

calciul calciu nutritionistii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006329 (s)