News Flash:

Barbatul care si-a rapit, batut si violat sotia in repetate randuri a fost ARESTAT!

27 Septembrie 2015
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
Barbatul care si-a rapit, sechestrat si violat sotia, la Lugoj, desi aceasta avea un ordin de restrictie, a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.
Sambata, magistratii au decis arestarea preventiva a lui Vasile Balas, barbatul care si-a rapit sotia chiar de langa Judecatoria Lugoj, a violat-o si a sechestrat-o.
Culmea, barbatul din Lugoj nu se afla la prima isprava de acest gen. Pe numele lui mai exista trei dosare penale. In unul dintre ele, lugojeanul este cercetat dupa ce si-a sechestrat si violat prima data sotia, deoarece aceasta a plecat de acasa. Satula de batai si amenintari, femeia a obtinut un ordin judecatoresc de restrictie, insa acest lucru l-a infuriat si mai tare pe Balas, care si-a rapit nevasta chiar din fata Judecatoriei Lugoj, scrie tion.ro.
„Fata de acesta se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate in mod ilegal (3 fapte), viol (2 fapte), incalcarea hotararilor judecatoresti (2 fapte), lovire si alte violente si conducerea unui vehicul pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere”, au transmis, vineri, reprezentantii IPJ Timis.
In fata acestui munte de acuzatii, magistratii nu aveau cum sa il lase in libertate. Hotararea poate fi, totusi, atacata cu recurs.
Femeia si fetita ei de 4 ani au ajuns intre timp la un adapost pentru femei abuzate, unde vor primi consiliere psihologica si vor beneficia de asistenta sociala.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005949 (s)