News Flash:

Veste ingrozitoare despre Michael Schumacher: "Nu se vede niciun miracol la orizont!"

25 Septembrie 2015
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
schumacher
Fanii legendarului Michael Schumacher continua se spera intr-o revenire miraculoasa a germanului, la 21 de luni dupa accidentul suferit la ski in urma caruia a ramas paralizat intr-un scaun cu rotile. Vestile venite, insa, zilele trecute de la resedinta elvetiana a fostului pilot de Formula 1 sunt proaste. La un an dupa iesirea din coma, starea lui Schumacher nu se imbunatateste.
Are 45 de kilograme! O echipa de 15 oameni il ingrijeste
Cotidianul britanic Daily Express a publicat declaratiile unui apropiat al familiei care sustine ca, in ciuda ingrijirilor primite din partea unei echipe formate din 15 doctori si asistente, Schumacher este "in continuare imobilizat, nu merge, nu vorbeste si are o constiinta foarte limitata in privinta lucrurilor care-l inconjoara".
Apropiatul a dezvaluit ca, in acest moment, germanul care a castigat 7 titluri mondiale in Formula 1 cantareste "doar 45 de kilograme, cu 25 mai putin decat avea in momentul accidentului. Progresul este dureros de lent. Nu se vede niciun miracol la orizont", a declarat sursa citata de Daily Express. Jurnalistii britanici sustin ca familia lui Schumacher are din ce in ce mai putin sperante intr-o revenire completa a fostului pilot.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1878 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005128 (s)