News Flash:

O stewardesa s-a fotografiat in pozitii indecente in avion. Imaginea a scapat pe net, iar reactiile nu au intarziat sa apara

26 Septembrie 2015
1814 Vizualizari | 0 Comentarii
stew2
O stewardesa s-a fotografiat in pozitii indecente in avion. Imaginea a scapat pe net, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Imaginea, care a circulat mai întâi printre personalul companiei înainte de a fi postată public, pe Internet, o arată pe o însoțitoare de zbor cu picioarele ridicate pe spătarul scaunului din față.

Un purtător de cuvânt al Dragonair, operator aerian din Hong Kong, a precizat că o anchetă internă a fost deschisă și a asigurat că personalul companiei trebuie să se supună unor reguli de decență.

Imaginea a declanșat o polemică pe Facebook. "Aș fi aplaudat dacă poza era făcută în timpul liber. Dar să faci o astfel de fotografie când ești în uniformă arată porst gust", a scris un utilizator Facebook.

În vreme ce alți comentatori au apreciat că fotografia va submina imaginea companiei, alții au subliniat că nu văd absoslut nimic în neregulă cu fotografia.


Galerie Foto

stew
o stewardesa
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004938 (s)