News Flash:

Barbat arestat preventiv dupa ce a incercat sa-si violeze sotia, sub amenintarea unui cutit

7 August 2018
717 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu

Un barbat in varsta de 49 de ani din localitatea vasluiana Albesti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat ca a incercat sa-si violeze sotia si a taiat-o cu un cutit. Politia a fost alertata de reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.
Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui au declarat ca incidentul a avut loc in urma cu doua zile, cand barbatul i-ar fi cerut sotiei sa intretina relatii sexuale si, deoarece ea l-ar fi refuzat, individul s-a infuriat si a decis sa-i aplice o corectie.

Potrivit anchetatorilor, barbatul a mers la bucatarie, a luat un cutit si i-a cerut din nou sotiei sa intretina relatii sexuale, amenintand-o. Femeia l-a refuzat din nou, iar barbatul ar fi inceput sa o bruscheze si sa o loveasca, taindu-si sotia cu cutitul in zona gurii.

In urma incidentului, femeia a suferit o plaga taiata de 2-3 centimetri la nivelul buzei superioare si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.


„Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore si a fost prezentat ulterior instantei, cu propunere de arestare preventiva. Judecatoria Vaslui a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile. Pe numele sau a fost intocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infractiunilor de lovire sau alte violente in familie si tentativa la viol”, a afirmat Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.

Conform acestuia, sesizarea a fost facuta la Politie de catre reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Potrivit unor surse, agresorul ar fi fost baut in momentul incidentului.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005575 (s)