News Flash:

VIDEO - Show de Cartea Recordurilor: Armin van Buuren a mixat la Untold 7 ore

6 August 2018
766 Vizualizari | 0 Comentarii
Armin van Buuren pe scena UNOTLD 2018

DJ-ul olandez Armin van Buuren a mixat in noaptea de duminica spre luni 7 ore in ultima zi a festivalului Untold de la Cluj-Napoca, de la ora 2.25 pana la 9.20, in fata a cateva zeci de mii de fani care au rezistat pana la acea ora si a spus ca a fost ceva de Cartea Recordurilor.

Show de Cartea Recordurilor: Armin van Buuren a mixat la Untold 7 ore
Armin van Buuren a incheiat festivalul Untold de la Cluj-Napoca, DJ-ul olandez urcand ultimul pe scena principala amplasata pe stadionul Cluj Arena la ora 2,25 si a mixat pana la ora 9,20, in fata celor cateva mii de fani care au rezistat, l-au aplaudat si i-au scandat numele.

In jurul orei 8, artistul s-a adresat fanilor si a spus ca una dintre intrebarile care i s-au adresat in ultimele zile a fost cat timp va mixa la Untold, precizand ca va ramane pe scena atata timp cat va multimea va fi cu el.

DJ-ul a incheiat show-ul dupa 7 ore si a spus ca a fost ceva de Cartea Recordurilor, afisand pe ecran mesajul in limba engleza ”Multumesc Romania” si spunand ”Multumesc Untold”.

”Acest festival este special cata vreme voi sunteti aici. Nu este vorba despre cat timp mixez, ci de dragostea pentru muzica si pentru fani. Acesta este singurul motivul pentru care eu fac ceea ce fac, sunteti incredibili, voi reveni anul viitor”, a declarat Armin van Buuren.


La final, artistul a coborat in mijlocul publicului si i-a imbratisat pe fanii aflati in primele randuri.
Si trupa americana Black Eyed Peas a facut spectacol, membrii acesteia evoluand in pe scena peste o ora si jumatate, in singurul concert din Europa din acest an. Membrii acesteia au fost urmati pe scena principala de Tujamo si Fedde Legrand, iar pe o alta scena din festival a evoluat si trupa romaneasca Parazitii.

Untold 2018 a avut in perioada 2-5 august la Cluj-Napoca, avand invitati peste 200 dintre cei mai populari artisti din lume, precum Black Eyed Peas, The Chainsmokers, The Prodigy, Jason Derulo, Armin van Buuren, Diplo, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Paul Kalkbrenner, Solomun, Steve Aoki si multi altii.

Galerie Video


untold cartea recordurilor buuren
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1266 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006771 (s)