News Flash:

ALERTA la Arad! O femeie a fost RAPITA de pe strada, in centrul orasului

7 August 2018
1371 Vizualizari | 0 Comentarii
accident masina politia rutiera 465x390

O femeie a fost fortata, luni, de catre mai multe persoane, sa urce intr-o duba, in centrul Aradului, politistii instituind filtre la intrarea si iesirea din oras, deoarece banuiesc ca e vorba de o rapire, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, mai multi trecatori care se aflau in centrul Aradului, luni, au sunat la 112 pentru a sesiza faptul ca o femeie a fost rapita.

Martorii le-au povestit politistilor ca o dubita in care se aflau mai multe persoane a oprit langa o femeie care se afla pe trotuar, pe Calea Iuliu Maniu. Acestia s-au napustit asupra femeii si au urcat-o cu forta in autovehicul. Femeia ar fi incercat sa se opuna si a strigat dupa ajutor. Politia a instituit filtre la intrarea si iesirea din orasul Arad, cu scopul identificarii masinii.

„Am fost sesizati cu privire la faptul ca o femeie, prin constrangere, a fost fortata sa urce intr-o autoutilitara, in jurul orei 16.00, in municipiul Arad. Au fost instituite dispozitive de ordine publica si rutiera la toate iesirile si intrarile din municipiul Arad si se fac cercetari in vederea identificarii victimei, precum si tragerea la raspundere penala a celor ce se fac vinovati de comiterea faptei de privare de libertate”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arad, Lorena Radu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005164 (s)