News Flash:

Simti o puterea negativa asupra ta? Crezi ca ai vraji facute? Pr. Argatu te invata ce sa faci! Rugaciunea pentru izbavirea de vraji, blesteme si de toata lucrarea diavoleasca!!

6 August 2018
874 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune

Rugaciunea Sfantului Mucenic Ciprian, pentru izbavirea de vraji, blesteme si de toata lucrarea diavoleasca

Stapane Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule si Chivernisitorule a toate, Sfant si slavit esti; Imparatul imparatilor si Domnul domnilor, slava Tie! Tu, Cel ce locuiesti in lumina cea nepatrunsa si neapropiata, pentru rugaciunea mea, a smeritului si nevrednicului robului Tau, departeaza demonii si stinge viclenia lor de la robii Tai; revarsa ploaie la buna vreme peste tot pamantul si fa-l sa-si dea roadele lui; copacii si viile sa-si dea deplin rodul lor; femeile sa fie dezlegate si eliberate de nerodirea pantecelui; acestea si toata lumea mai intai fiind dezlegate, dezleaga si toata zidirea de toate legaturile diavolesti. Si dezleaga pe robul Tau (numele), impreuna cu toate ale casei lui, de toate legaturile satanei, ale magiei, ale farmecelor si ale puterilor potrivnice. Impiedica Tu, Doamne Dumnezeul parintilor nostri, toata lucrarea satanei, Tu, Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vraji si de toate lucrarile satanicesti si de toate legaturile lui, si distruge toata lucrarea vicleana prin pomenirea Prea Sfantului Tau nume, al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh!

Asa, Doamne, Stapane a toate, auzi-ma pe mine nevrednicul slujitorul Tau si dezleaga pe robul Tau (numele) de toate legaturile satanei si daca este legat in Cer, sau pe pamant, sau cu piele de animale necuvantatoare, sau cu fier, sau cu piatra, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sange de om, sau cu al pasarilor sau cu al pestilor, sau prin necuratie, sau in alt chip s-au abatut asupra lui, sau daca din alta parte au venit, din mare, din fantani, din morminte, sau din orice alt loc, sau daca au venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasare, sau prin serpi (vii sau morti), sau prin pamantul mortilor, sau daca au venit prin strapungere de ace, dezleaga-le pentru totdeauna, in ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare!

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunosti si stii toate, dezleaga, sfarama si distruge acum lucrarile magiei, iar pe robul Tau (numele) pazeste-l, cu toti ai casei lui, de toate uneltirile diavolesti.
Zdrobeste cu insemnarea cinstitei si de viata facatoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustieste, distruge si departeaza pentru totdeauna toate lucrarile magiei, vrajitoriei si fermecatoriei de la robul Tau (numele).
Asa, Doamne, auzi-ma pe mine pacatosul slujitorul Tau si pe robul Tau, cu toti ai casei lui, si dezleaga-i de demonul de amiaza, de toata boala si de tot blestemul, de toata mania, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lacomia, neputinta, prostia, neintelepciunea, mandria, cruzimea, nedreptatea, trufia, si de toate ratacirile si greselile, stiute si nestiute, pentru Sfant numele Tau, ca binecuvantat esti in veci.
Slava Tie, Dumnezeul nostru, slava Tie! Amin.

***

– Parinte Argatu, am fost la o femeie care spunea ca vorbeste cu Dumnezeu. Pe tot peretele ei de la rasarit erau icoane, mi-a spus ca am vraji.
- Aceea nu vorbeste cu Dumnezeu, vorbeste cu dracul. A pus icoanele ca sa duca in eroare pe multi. La carte spune: „La vremea de apoi, vor aparea multe fete cuvioase, avand numai chipul smereniei si-i vor duce in eroare pe multi”.
Cand omul ajunge la o vrajitoare se supara Dumnezeu, intre om si icoane se aseaza o panza neagra care opreste rugaciunile catre Dumnezeu. N-ai voie sa fii crestin si sa-ti lasi icoanele in casa si sa alergi la lelea Floarea-vrajitoarea, sa-ti ghiceasca.
Pacatul se iarta numai cu spovedanie, canon si impartasanie cand hotareste duhovnicul.
– Sorin era in armata isi facea stagiul militar. Intr-o noapte mohorata era de paza la munitie. Un coleg de al lui, a crezut ca face o gluma si l-a speriat in timp ce el era foarte atent sa nu vina cineva, pazea cu grija mare, cu frica sa nu i se intample ceva tocmai atunci cand era el de serviciu., Cand colegul l-a speriat de frica si-a pierdut auzul, vorbirea, privea in gol si sta intepenit. A fost scos din armata. I se daduse certificat medical si a venit la rugaciunile Parintelui Argatu. Dupa ce au povestit tot, parintele le-a spus:
- De veti avea credinta pana la al treilea Sfantul Maslu va fi sanatos. Venisera duminica. Luni, miercuri si vineri, s-a facut Sfantul Maslu, dupa care Sorin s-a facut sanatos. Sorin vorbea, se misca si era fericit. De bucurie ar fi vrut sa sarute picioarele tuturor preotilor. Spunea la toata lumea ca e sanatos. A cazut la picioarele parintelui si i-a multumit ca l-a facut sanatos.


- Parinte, ma duc la colonelul meu sa-i spun ca certificatul pe care mi l-a dat nu mai e bun de nimic, sa ma vada sanatos!
-Da-i pace colonelului! Ca de te-o vedea asa fericit te ia din nou in armata. Du-te matale acasa, gaseste-ti mireasa si sa vii sa-mi spui cum e insurat.
-Binecuvantati-ma sa ma insor, parinte!
A fost binecuvantat si e om la casa lui din cate am auzit.
– Parinte, candela mea uneori este rosiatica, adica uleiul din candela si alta data desi nu am schimbat uleiul si nici n-am spalat candela, uleiul devine normal, la culoarea lui naturala, aceasta inseamna ceva?
- Sa stiti dumneavoastra, ca, atunci cand sunt trimise vraji asupra casei respective, diavolul vine si coloreaza intai uleiul de la candela, semn ca e prezent acolo in casa aceea. In zadar schimbi uleiul sau speli candela ca din nou se va colora, numai cand pleaca diavolul revine la culoarea normala.
– O doamna a venit la parintele impreuna cu un preot (ruda ei), despre care, ea spusese parintelui ca se roaga cand e luna noua si mai multe, din care reiesea ca e si vrajitor. Acel preot nu a pus nici o intrebare parintelui Ilarion, dar la plecare a cerut binecuvantare de la parintele, cum a vazut ca faceau si ceilalti oameni cand plecau.
-Parinte, binecuvantati-ma si pe mine!
-Pe care, pe acela negru sau cel alb, pe care sa-l binecuvintez? Il intreaba parintele aspru. Oamenii se uitau lung pentru ca stiau de ce spune parintele asa. Au mai pus oamenii intrebari si din nou preotul acela cerea binecuvantare.

- Parinte, binecuvantati!
- Dar nu mi-ai spus matale, pe cine sa binecuvintez pe cel negru sau pe cel alb. Preotul respectiv nu spunea nimic, dar privea stanjenit in jur, sa vada cine aude si pricepe ce-i cu el. Dupa putin timp cere din nou binecuvantare mai incet:
- Parinte, binecuvantati-ma!
- Te-am intrebat ceva pe matale, pe care pe cel negru sau pe cel alb, pe care sa-l binecuvantez. Rusinat, preotul acela s-a retras crezand ca noi n-am observat ca parintele n-a vrut sa-l binecuvanteze. Cand cer vrajitorii binecuvantare, preotul trebuie sa-i descopere si sa nu-i binecuvinteze indiferent cine ar fi si in viata sociala.
– La carte spune: “pe vrajitori, pe descantatori si orice fel de ghicitori scoateti-i din mijlocul vostru si ucideti-i cu pietre”. Este singurul loc unde spune ca ai voie sa ucizi, pe acesti vrajmasi vrajitori. Pentru vrajmasii oamenilor te rogi la Dumnezeu ca sa-i imblanzeasca, dar pe “vrajmasii diavoli” iti da voie Dumnezeu sa-i ucizi. Pe vremea mea, cu ani in urma, era un vrajitor la 7 sate, va veni vremea in care vor fi 7 vrajitori intr-un sat si 1 preot la 7 sate.
Sursa: http://www.parinteleilarionargatu.ro

preluat de pe ortodoxia

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004872 (s)