News Flash:

Bani europeni pentru Centura Timisoarei

11 Februarie 2014
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş: “Am fost personal la domnul Șova, avem promisiuni că proiectul va fi finanţat pe proiecte europene, pe exerciţiul bugetar 2014-2020, valoarea fiind de aproximativ 95 milioane de euro”
Centura de Sud a Timişoarei e veriga lipsă din drumul de ocolire al urbei de pe Bega. S-a făcut partea care leagă Calea Lugojului de Calea Lipovei şi acum a venit randul părţii care va asigura legătura între Centura de Nord, de pe Calea Lugojului, și drumul național care duce în Vama Moravița, prin dreptul localităților Moșnița Nouă și Giroc.
Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş, a vorbit deja cu ministrul Marilor Proiecte Dan Şova la Bucureşti acest subiect şi proiectul va fii finanţat cu bani europeni - 95 milioane de euro. Varianta de Ocolire Sud a Municipiului Timişoara va avea 24 de kilometri. “Am fost personal la domnul Șova, avem promisiuni că proiectul va fi finanţat pe proiecte europene, pe exerciţiul bugetar 2014-2020, valoarea fiind de aproximativ 95 milioane de euro. Ca lucrare este aprobat proiectul, nu putem spune că va fi gata anul ăsta sau la anul. Urmează procedurile de achiziţie, de finanţare”, a spus Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş. Ziuadevest.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008830 (s)