News Flash:

Bani pentru campusurile scolare din Timis

11 Februarie 2014
1297 Vizualizari | 0 Comentarii
La patru ani de la ultima tranşă de bani care a intrat în judeţul Timiş pentru construirea campusurilor şcolare, vin noi fonduri. Consiliul Judeţean Timiş va primi bani pentru continuarea lucrărilor la Jimbolia şi Sannicolau Mare. Pe langă cele două campusuri, Consiliul Judeţean va solicita fonduri şi pentru alte trei spaţii de învăţămant în localităţile Dudeştii Noi, Gottlob şi Giarmata.
„In această săptămană vom primi confirmarea, după ce mă voi întoarce de la Bucureşti, dacă toate cele cinci campusuri vor fi finanţate şi în ce măsură prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală în acest an“, afirmă Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.
La Jimbolia au fost executate lucrări în valoare de 10 milioane de lei, iar la Sannicolau Mare a fost investită deja o sumă de aproape 3 milioane de lei.
„Cele două localităţi au fost alese pentru construcţia de campusuri, pe de o parte, fiincă au o dezvoltare dinamică şi, ca atare, este binevenit un campus, la care se adaugă şi faptul că clădirile, unele dintre ele, în care stau astăzi şcolile, au probleme patrimoniale“, ne precizează Francisc Halasz, inspector școlar general adjunct în Timiș.
Pentru finalizarea lucrărilor de la Jimbolia mai este nevoie de aproape 17 milioane de lei, iar pentru finalizarea complexului şcolar de la Sannicolau Mare, peste 14 milioane de lei. Digi24.ro

titu bojin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1317 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005147 (s)