News Flash:

Bărbatul din Santana acuzat de violarea a sase minori, trimis in judecata de procurori

10 Mai 2017
1529 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Barbatul acuzat ca la inceputul lunii martie a acestui an a violat sase copii minori in decurs de circa 90 de minute, a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu Cris, informeaza procuror Aurelian Dan Ursu, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Arad. 
Potrivit sursei citate, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Chisineu Cris au finalizat rechizitoriul prin care au dispus trimiterea in judecata a numitului Gheorghe Colompar, din orasul aradean Santana. 
Barbatul se afla si in prezent in stare de arest preventiv 
'Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Chisineu Cris au finalizat rechizitoriul prin care au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Gheorghe Colompar, aflat in stare de arest preventiv, sub aspectul savarsirii a sase infractiuni de viol. Din probatoriul administrat in cauza a rezultat ca, in data de 2 martie a.c., in intervalul orar 20,30 - 22,00, sub amenintarea unor violente si profitand de varsta frageda a persoanelor vatamate, barbatul a intretinut relatii sexuale orale cu un numar de sase copii, cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani, persoanele vatamate fiind B.E. (8 ani), C.M.I. (11 ani), B.I.F. (8 ani), R.N.A. (11 ani), C.M. (11 ani) si D.E.A. (12 ani)", a declarat procurorul Aurelian Dan Ursu, intr-un comunicat remis AGERPRES. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.011755 (s)