News Flash:

O nouă încercare, din altă direcție

Alin Nica, președintele CJT, va candida pentru un nou mandat pe lista partidului Forța Dreptei

2 Aprilie 2024
79 Vizualizari | 0 Comentarii

Alin Nica își menține angajamentul și va candida pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean Timiș. Exclus din rândul colegilor săi liberali, Alin Nica, actualul președinte al CJT, își va încerca șansa la alegerile locale din 9 iunie pentru a obține un nou mandat la conducerea acestei instituții.

Candidatura sa va fi susținută de formațiunea politică Forța Dreptei, în urma unor negocieri cu președintele Ludovic Orban, fost lider al partidului liberal.

„Am avut o perioada de reflecție. M-am consultat cu colegii primari, tineri, oameni simpli. Toți mi-au cerut să mă lupt pentru Timiș și liberalismul de aici. Acum trebuie să luptăm până la capăt pentru Dreapta românească aici în Timiș. Nu putem să ne întoarcem pe vremea comuniștilor. Am hotărât să candidez la Consiliul Județean Timiș din partea Forței Drepte.

A fost o decizie extrem de grea, dar nu am avut de ales întrucât Ciuca și Bode l-au făcut pe Simonis călăul PNL. Filiala PNL a fost dată gratis PSD. Munca a sute de primari și aleși locali a fost pusă la gunoi pentru a satisface interesele personale de la PSD. Am refuzat să iau parte la șmecherii electorale și să le fiu fidel celor care mi-au dat votul în urma cu 4 ani”, a afirmat Alin Nica.


Nica a indicat că în viitorul apropiat, mai mulți primari liberali se vor alătura Forței Dreptei, dar nu a dezvăluit încă niciun nume în mod public, deoarece consideră că "dictatorii de la București" sunt în așteptare pentru a-i lovi.

Președintele CJ Timiș a menționat că s-a întâlnit și cu primarul Dominic Fritz și este de părere că împreună pot forma "un tandem redutabil".


„Noi suntem liberali, Alin Nica este liberal și împreună vom reuși sa împiedicam tentativa PSD de a pune mâna pe acest județ simbolic. Am convingerea că Alin Nica este un candidat redutabil. Am convingerea că Dominic Fritz poate să ofere dezvoltarea de care are nevoie Timișoara”, a declarat Ludovic Orban.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1273 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005981 (s)