News Flash:

ATENTIE! Iata ce se intampla daca nu schimbi LENJERIA INTIMA in fiecare zi…

15 Mai 2017
1174 Vizualizari | 0 Comentarii
lenjerie intima
Toata lumea ar trebui sa stie ca schimbarea zilnica a lenjeriei intime este un lucru esential pentru mentinerea sanatatii noastre. De la copilul care se joaca toata ziua pana la femeile care lucreaza la birou, lenjeria intima curata este primul semn ca avem grija de corpul nostru si dorim sa-l mentinem curat.
Cu toate acestea, viata se desfasoara intr-un ritm atat de rapid si ne determina uneori sa trecem prin momente cand este mai usor sa folosim aceeasi pereche de chiloti pe care am purtat-o si ieri. Daca oamenii ar fi cu adevarat sinceri cu ei insisi, ar recunoaste ca acest lucru s-a intamplat cel putin o data.Daca nu va schimbati destul de des lenjeria intima, acest lucru poate provoca probleme serioase de sanatate. De ce schimbarea
lenjeriei de corp este esentiala? Foarte multe bacterii se depun de-a lungul zilei pe materialul lenjeriei in timp ce o purtam. De retinut este ca bacteriile se inmultesc foarte repede in mediul umed, care se creeaza in zonele intime. In plus, aceasta poate provoca iritatii.
1.Mancarime excesiva
Amintiti-va ca bacteriile se pot extinde in lenjeria intima.Ei bine aceste
bacterii pot ajunge la nivelul pielii si pot provoca iritare si mancarime.
2.Eruptii cutanate si iritatii
Daca te scarpini, iti poti provoca iritatii mari pe piele si eventual ulceratii. Materialul murdar are abilitatea de a irita pielea.Umflaturile vizibile pot arata ca o euptie la inceput,dar pot devein rani deschise.Din moment ce aceasta zona a corpului nu obtine sufficient aer,vindecarea este adesea un
proces lent. scrie sanatatea.ro.Aceasta problema poate fi tratata,dar o puteti preveni schimband lenjeria intima zilnic.
3.Miros neplacut
Dca nu iti schimbi lenjeria,cu siguranta nu ai avut timp nici de dus. Mirosul neplacut din zona intima apare tot in urma folosirii in mod repetat a aceleasi pereche de chiloti. Bacteriile care se inmultesc acolo,
in contact cu aerul creeaza acel miros neplacut.
4. Infectii ale pielii
Daca depuneti efort si transpirati,se va produce o umiditate excesiva.Mediul umed este un teren propice pentru bacterii.Cele mai urate infectii incep intotdeauna din cauza umiditatii,iar neschimbarea lenjeriei intime poate inrautati situatia.Cu siguranta ati auzit ca lenjeria de bumbac este cea mai buna.Este bine de evitat cea din nailon sau dantela,deoarece au un factor de risc ridicat la infectii.
5. Riscul de infectii ale tractului urinar
O infectie a tractului urinar este una dintre cele mai grave probleme pe care o femeie o poate dezvolta din cauza lenjeriei intime. Daca apare o senzatie de arsura in timpul urinarii care se acutizeaza, atunci inseamna ca bacteriile au ajuns in cavitatea vaginala, in zona vezicii urinare, au dezvoltat o infectie. Purtarea chilotilor mai multe zile la rand este un factor de risc enorm pentru astfel de infectii.
Asadar, de cate ori ar trebui schimbata lenjeria intima? Ei bine, mai multe studii au aratat ca schimbarea de lenjerie de corp cel putin o data pe zi, este recomandat pentru mentinerea sanatatii zonei intime.
In cazul in care faceti exercitii fizice se recomanda schimbarea lenjeriei dupa fiecare sesiune de exercitii, pentru ca transpirasia este principalul factor de dezvoltare a bacteriilor.
Pe langa acest aspect, medicii mai recomanda si purtarea de chiloti din bumbac 100% care impiedica umezeala. De asemenea, se recomanda renuntarea la lenjeria intima de fiecare data cand aveti ocazia, pentru ca pielea sa respire in mod natural si sa refaca de eventuale iritatii.

proces len acolo zonei intime
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006053 (s)