News Flash:

Frecati-va degetul mijlociu timp de 60 de secunde: intreaga lume este uimita de efectul pe care acest truc il are asupra organelor!

15 Mai 2017
993 Vizualizari | 0 Comentarii
freaca deget
In arta japoneza degetele mainii sunt considerate puncte specifice care ajuta la echilibrarea emotiilor si au legatura cu fiecare organ. Arta japoneza este o arta de vindecare, maiestrie si filozofie.
Jean Shin Jytsu este o parte a medicinei alternative, care se bazeaza pe degetele de la maini, iar sarcina sa este ca prin punctele importante de pe degete sa echilibreze energia corpului, care este importanta pentru sanatatea fizica si emotionala a acestuia.

Baza acestui studiu se afla pe urmatorul principiu: fiecare deget al mainii este asociat cu un anumit organ, care este, de asemenea, asociat cu o anumita emotie. In teorie, prin mainile tale poti manipula atat starea de sanatate a organelor, cat si functiile emotiilor.

Daca vrei sa actionezi tine degetul cu cealalta mana si strange, de la trei pana la cinci minute. In acest timp, ar trebui sa respiri profund.
Despre degetul mijlociu
Organe: ficat si vezica biliara;
Emotii: indecizie, furie si iritabilitate;
Simptome fizice: probleme cu circulatia sangelui, dureri menstruale, probleme de vedere, oboseala, dureri de cap si migrene

-Cei care se simt rau in timp ce calatoresc trebuie sa-si maseze degetul mijlociu.
-Si cei care nu dorm bine pot apela la aceeasi tehnica.
-Degetul mijlociu este cel care, la frig intens, degera primul.
-Are, de asemenea, legaturi cu circulatia deficitara si cu impotenta sexuala.
-Ajuta pentru: tensiune arterial, oboseala general, ochi, vedere, iritabilitate, echilibrarea emotiilor, energia ficatului si a vezicii biliare
-Utila cand trebuie sa citesti prea mult.

Poti obtine armonie generala in corp, masand fiecare deget de la mana. Pentru un exercitiu pentru intregul corp, tine fiecare deget in cealalta mana, 3 minute.

Aceasta metoda de vindecare, ca multe altele care provin din est, ofera rezultate uimitoare, astfel incat nu pierzi nimic daca incerci. Acesta este un “remediu alternativ”, astfel incat nu exista nici un suport stiintific. Aceste idei si legaturile dintre diferitele parti ale corpului sunt foarte arbitrare.

sanatatea fizica emotionala
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005846 (s)