News Flash:

Secretul pentru a beneficia de toti nutrientii din lamaie

13 Mai 2017
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
fructul care transforma orice mancare lamaia vezi cum o poti folosi in toate retetele size1
Multe persoane consuma dimineata apa calda cu lamaie, pe stomacul gol. Astfel, corpul lor va primi numerosi nutrenti si antioxidanti care au efecte benefice asupra organismului. Însa, în coaja si în pulpa lamailor exista mai multi nutrienti, pe care corpul nu îi foloseste daca în apa se pune numai sucul acestui fruct.

Iata cum poti folosi lamaile pentru a beneficia de toti nutrientii.

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 2 lamai
- 300 de ml de apa
- miere, în functie de preferinte

Taie cele doua lamai pe jumatate. Pune-le la fiert pentru 4 sau 5 minute. Dupa ce se fierb, lasa-le sa se raceasca timp de aproximativ 20 de minute. Dupa aceea, strecoara amestecul obtinut. Apoi îl poti pune într-o cana. Îl poti bea cat înca este cald. Poti adauga si miere pentru a-i da amestecului un gust aparte. Însa, daca ai probleme cu diabetul, ar fi mai bine sa renunti la miere si sa bei neîndulcit acel amestec.

Nu este indicat sa pregatiti o cantitate mare din acest amestec. Asta pentru ca se bea cald, pentru a-si pastra proprietatile. Asa ca, prepara numai o cantitate mica, pe care o vei consuma imediat.

Pentru a primi toti nutrientii din lamie, este ideal sa fierbi fructele. Pastreaza si coaja pentru a primi cat mai multi nutrienti. Astfel, apar numeroase beneficii. Spre exemplu, acest lucru îti va întari sistemul imunitar. De asemenea, raceala si gripa vor fi tinute la distanta. Corpul tau va avea energie si va fi detoxifiat. Beneficiile se resimt si la nivelul pielii. În plus, vei avea o respiratie proaspata si vei scapa si de kilogramele în plus.


nutrenti antioxidanti coaja sucul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006605 (s)