News Flash:

Carnea de pui provoaca alergii? Afla care este adevarul!

15 Mai 2017
1434 Vizualizari | 0 Comentarii
carne pulpe de pui
Poate te-ai intrebat in ce masura carnea de carnea de pui ar putea produce alergii. Raspunsul il vei afla in continuare. Majoritatea alimentelor au un continut mare de histamina, substanta care se elibereaza de organism in timpul crizelor alergice.
Carnea de pui prezinta un nivel scazut din aceasta substanta si nu provoaca, deci crize alergenice. Iata o lista de alimente care au un nivel crescut de histamine: varza murata, iaurt, kefir, branza maturata, cascaval, alcool, otet sau mezeluri; pestele si fructele de mare, in special conservat sau afumat. Un nivel mediu de histamine au urmatoarele alimente: spanac, vinete, ciuperci, rosii, legume conservate, fructe uscate, avocado, capsuni, papaya, ananas. Mai exista o categorie de alimente, care desi nu contin ele insele un nivel ridicat de histamine, pot determina organismul uman sa secrete un nivel crescut de histamine iar acestea sunt: citrice, papaya, capsuni, ananas, rosii, spanac, carne de porc, peste, scoici, ciocolata, nuci, albus de ou crud.
Alimentele cu un continut scazut de histamine diminueaza prezenta acestei substante din sange si va mentin sanatosi. Iata care sunt acestea: carnea in stare naturala, peste prospat pescuit, carnea de pui si de curcan, cartofii, ficatul, sparanghelul.
Carnea de pui are un rol esential in tratamentul intolerantei la histamina. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa eviti sa ai probleme de sanatate:
– Evita consumul de mancare conservata sau semipreparata;
– Incearca sa reduci alimentele fermentate;
– Consuma alimente in stare prospata;
– Alege alimente care nu sunt bogate in substante alergenice;
– Pastreaza alimentele la frigider;
– Ofera-ti timp sa gatesti. Aceasta activitate este benefica deoarece alegi alimente prospete si iti petreci timpul intr-un mod placut alaturi de familie si prieteni! Sanatatea.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1196 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005766 (s)