News Flash:

Are sau nu un iubit Adelina Pestritu? Ce spune frumoasa vedeta

2 Aprilie 2017
1362 Vizualizari | 0 Comentarii
adelina p
Frumoasa, sexy si misterioasa, Adelina Pestritu este una dintre acele femei care atrag atentia tuturor. 

Doamnele vor sa stie cum isi intretine silueta perfecta, cum se imbraca si ce trucuri de infrumusetare foloseste, iar domnii sunt mai degraba interesati de statutul ei pe plan amoros.

Adelina Pestritu a avut o relatie de doi ani si jumatate cu artistul Speak, legatura amoroasa care a fost intens mediatizata. Cei doi s-au despartit in urma cu cateva luni, civilizat, cum rar se intampla in showbiz. Ei bine, de atunci, orice ar face si indiferent cum ar incerca sa se eschiveze, frumoasa bruneta nu scapa de intrebarile" "Ai un iubit?” sau varianta voalata "Exista cineva special in viata ta?".


Pana acum, vedeta a refuzat sa dea detalii despre viata ei particulara, dar in final s-a hotarat sa risipeasca misterul. Protagonista noastra a satisfacut curiozitatile insistente si ne-a spus daca are sau nu un partener de viata.


"Nu am iubit, dar nu sunt singura. Am prieteni, familie, colegi, visuri si bineinteles pe Nobby. Lipsa unui barbat nu este o tragedie", a marturisit Adelina. In plus, fosta prezentatoare tv are foarte putin timp liber in prezent, aceasta fiind implicata in multe proiecte profesionale.

adelina pestritu silueta perfecta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006169 (s)