News Flash:

LIDIA BUBLE l-a dat de gol pe iubitul ei

2 Aprilie 2017
1555 Vizualizari | 0 Comentarii
lidia buble
Lidia Buble si Razvan Simion traiesc o frumoasa poveste de dragoste si sunt foarte fericiti. Desi sunt impreuna de ceva timp, cantareata nu a reusit sa il prezinte parintilor, insa surorile ei l-au cunoscut si il indragesc foarte tare.

“Chiar imi doresc sa ajung de Pasti acasa, inca nu stiu daca o sa am concerte. Mi-as dori sa mergem impreuna, dar nu stiu, nu stiu cum va fi. El e mai rusinos. Cu parintii inca nu s-a cunoscut, dar cu fratii, da. Fetele sunt innebunite dupa el, mai ales aia mica, Lorena. Fata in fata nici nu am avut ocazia sa-l prezint. (…) Sunt convinsa ca o sa-l iubeasca si mama, si tata. Am zis sa-l duc la casa noua – ai mei se muta intr-o casa mai mare. Iti dai seama, in cea veche sunt scrisi peretii. (…) O sa-l las cu tata vreo doua zile.”, a povestit Lidia Buble.


Lidia Buble a fost supusa de Dani Otil unui interviu fulger in care a vorbit despre mini-vacanta la Roma in care a fost impreuna cu iubitul ei, Razvan Simion. Artista nu a pierdut ocazia de a sublinia faptul ca poate fi o mama buna, iar Dani a plusat si a intrebat-o cum reactioneaza colegul lui cand o vede jucandu-se cu copii. Blonda a spus ca iubitul ei nu i-a dat niciodata de inteles ca nu si-ar dori copii.

lidia buble razvan simion dani otil copii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005776 (s)