News Flash:

Puterea ta de seductie, in functie de zodie

31 Martie 2017
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie frumoasa
Sigur, cu totii ne cunoastem calitatile, insa ce este acea trasatura unica pe care ceilalti o gasesc fascinanta? Fie zambetul, sau calitatea de a vorbi, poate chiar si vocea ta, sunt toate elemente care ne fac sa fim atragatori intr-un mod sau altul. Deci, care e farmecul fiecarei zodii?

Berbec
Berbecii au dinamism aparte, care poate fi remarcat usor intr-o multime. Ele nu se dau in laturi de la noi provocari si au un anume sarm sexual. Dezinhibate, femeile Berbec te vor surprinde intotdeauna, mai ales cand vine vorba de sex si relatii.
Taur
Femeile taur sunt senzuale, provocatoare si au o prezenta bine definita. Le place sa foloseasca mai mult limbajul corpului, decat cel verbal. De multe ori, femeia taur isi va pune amprenta asupra ta cu o singura atingere.
Gemeni
Gemenii au un talent exceptional la a se juca cu vorbele. Iti vor spune ce vrei sa auzi si te vor face sa te simti cea mai importanta persoana in ochii lor. Sunt atente la situatii, iar alegerea tonului potrivit este una dintre marile lor calitati. Fie ca discutia are o nota sexuala, sau e pur si simplu una banala, gemenii te vor face sa-i absorbi din priviri cand vorbesc.

Rac
Femeile in aceasta zodie au talentul de a-ti oferi toata atentia lor. Te vor face sa te simti apreciat cand le vorbesti, deoarece le face placere sa-si dedice timpul lor. Racii se pot conecta cu orice tip de persoana iar acest lucru ii face sa para foarte atragatori in ochii celor din jur.
Leu
Nimeni nu cucereste o incapere ca un leu prin singurul motiv ca acestea emana incredere in sine. Au o prezenta dominanta, sunt in centrul atentiei, si e aproape imposibil sa nu starneasca priviri. Persoanele din jurul femeilor Leu vor incerca totul pentru a petrece timp cu acestea si pentru a face parte din lumea lor.

Fecioara
Fecioarele pot parea timide, insa cand decid sa faca un pas atunci acesta nu va da gres. Le place sa observe o persoana inainte de a o cuceri, dar chiar si asa au un instinct bine dezvoltat cand vine vorba de a-i atrage pe cei din jur. Femeia Fecioara stie exact cum sa abordeze o persoana, indiferent de situatie.

Balanta
Balantele sunt cuceritori innascuti si au un farmec ce nu poate fi deslusit. Sunt unele din putinele zodii, daca nu chiar singura, care stie pasii unui flirt reusit si care au magnet la orice persoana din jurul lor. Cu o naturalete aparte, Balantele pot face pe oricine sa le cada in plasa doar prin comportamentul lor.
Scorpion
Puterea Scorpionilor de seductie sta, fara indoiala, in misterul ce ii inconjoara. Toti din jurul lor se intreaba care este secretul lor, insa nu vor afla niciodata. Femeia Scorpion isi cunoaste calitatea si se va folosi de acest mister pentru a-i atrage pe cei din jur.
Sagetator
Femeia Sagetator are un entuziasm aparte cand vine vorba de viata ei. Cu o mare energie pozitiva, ea reuseste sa-I cucereasca pe cei din jur. Sagetatorul face orice aspect al realitatii sa para mai fun si nu simte nevoie de ajutorul celor din jur pentru a fi fericita.
Capricorn
Cu toate ca lumea o stie ca o persoana constiincioasa si calculata, femeia Capricorn are un as in maneca prin sexualitatea ei bine dezvoltata. Oamenii din jurul ei simt conotatiile sexuale pe care le face un Capricorn in majoritatea discutiilor si asta ii atrage extrem de tare.
Varsator
O zodie open minded, varsatorul are calitatea de a-i face pe ceilalti sa se deschida usor. Nu ii place sa judece sau sa traga concluzii pripite, iar persoanele din jur simt ca pot fi ei insasi in preajma acestei zodii. Femeia Varsator este deschisa la orice, atat timp cat nu devine plictisitor.
Pesti
Femeia Pesti debordeaza de creativitate si asta ii cucereste pe majoritatea din jurul ei. Este, de fel, o persoana inspirationala si toti vor aprecia atat optimismul cat si celelalte talente ale ei. Femeile din aceasta zodie sunt, deseori, muze artistice.
Text: Elle.ro

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007405 (s)