News Flash:

Botezatu, Dan Bitmann, Adrian Cristea... DEZVALUIRI INCENDIARE! Tania Budi nu mai stie cati barbati i-au trecut prin pat. "Am pierdut numarul iubitilor!"

31 Martie 2017
1525 Vizualizari | 0 Comentarii
tania budi
Tania Budi este una dintre cele mai cunoscute personaje in lumea monden de la noi. Desi a trecut demult de prima tinerete, iar acum are 49 de ani, ea nu sa da in laturi nici acum de la noi cuceriri.
Desi multe femei sunt deja bunici la aceasta varsta, Tania Budi nu a vrut sa auda niciodata de casatorie. De-a lungul timpului, ea a invartit pe degete o multime de barbati celebri si este celebra pentru numarul impresionat de aventuri de o noapte pe care le-a avut. Intr-adevar, probabil si forma ei fizica de invidiat a ajutat-o foarte mult in aceasta privinta, mai ales ca a ajuns la o varsta destul de inaintata.
Tania Budi recunoaste ca nu mai tine minte cati barbati i-au trecut prin pat
Chiar daca in anumite situatii Tania Budi a fost destul de discreta cand a fost vorba despre viata ei personala, se pare ca blondina a recunoscut recent ca nu mai stie numarul barbatilor pe care i-a avut. Ba mai mult decat atat, ea a subliniat si faptul ca nici nu isi mai aminteste cine a fost barbatul pe care nu l-a putut uita.
„Nu-mi amintesc! Chiar daca as vrea sa raspund, am pierdut numarul iubitilor. Nu se pot compara, toate relatiile sunt diferite, unele mai intense, alte mai putin intense. Si eu, la randul meu, am suferit dupa ei! Si numarul suferintelor l-am pierdut! Stau si ma gandesc si nici mie nu pot sa-mi raspund. Nu stiu dupa cine am suferit mai mult sau mai putin, dar am avut asa zisele depresii din dragoste”, a declarat Tania Budi, in urma cu ceva ani pentru ziarulring.ro.
Cine sunt barbatii celebri care au trecut prin patul Taniei Budi?
Cativa dintre cei mai cunoscuti  barbati care au trecut prin viata vedetei sunt Catalin Botezatu, Dan Bitman, Lucian Viziru si Adrian Cristea. Tania Budi sustine ca in zilele noastre este destul de dificil sa te implici intr-o relatie serioasa.
Interviul complet in Avantaje.ro

tania budi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007655 (s)