News Flash:

FOTO - Aceasta este tanara ucisa in accidentul din curtea firmei Leuni, la Pitesti. Astazi ar fi trebuit sa plece acasa

31 Martie 2017
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
tanara leuni
Ieri dimineata, un accident groznic a avut loc in localitatea argeseana Bascov​, in curtea unei societati de cablaje din Pitesti.

Soferul unui BMW, un tana de 22 de ani, a demarat cu masina de pe o strada alaturata, a trecut prin gard si s-a infipt in mai multe banci si mese unde angajatii firmei stateau la mese.

In urma impactului, Jrena Jlic, o tanara de 28 de ani din Serbia, si-a pierdut viata si alte cinci persoane au fost ranite. 

Politistii din Arges l-au retinut, aseara, pe sofer, tanarul fiind acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Astazi, el va fi prezentat Judecatoriei Pitesti cu propunere de arestare preventiva.

Accidentul a avut loc in curtea societatii comerciale Leoni din comuna Bascov, in momentul in care mai multi angajati ai firmei se aflau in pauza de masa. In urma impactului, o tanara din Serbia a murit si alte cinci persoane au fost ranite. Doi dintre raniti sunt din Serbia, ceilalti trei raniti fiind romani.

Potrivit directorului Serviciului Judetean de Ambulanta (SAJ) Arges, Luminita Paul, cei cinci raniti au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Pitesti, patru dintre ei avand rani usoare, iar a cincea, o femeie romanca, fiind in stare grava.

Primele informatii din ancheta Politiei arata ca soferul care a intrat in plin in grupul de angajati se afla la volanul unui autoturism BMW, a venit de pe o strada, a intrat in spatiul destinat angajatilor si a lovit oamenii, in conditiile in care din cauza vitezei prea mari a pierdut controlul volanului. Barbatul a declarat ca nu a produs accidentul cu intentie.
Observator.tv

jrena jlic
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005372 (s)