News Flash:

CNAIR a transmis!

Aplicaţia mobilă Aircash nu este autorizată pentru încasarea rivinietei

14 Iunie 2023
380 Vizualizari | 0 Comentarii


CNAIR a emis un comunicat pe data de 13 iunie, prin care avertizează utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România că aplicația mobilă Aircash nu este autorizată să colecteze tariful de utilizare (rovinietă).

„Rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deţinut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizaţi, ale căror puncte de distribuţie/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei, la adresa www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.

CNAIR nu îşi asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web/aplicaţii mobile neautorizate”, se precizează în comunicat de presă al companiei.

În plus, utilizatorii care achiziționează o rovinietă prin intermediul aplicației Aircash plătesc costuri suplimentare față de prețul real al rovinietei. De exemplu, pentru o rovinietă valabilă șapte zile pentru un autoturism, pe platformele web autorizate de către CNAIR, un utilizator plătește echivalentul a trei euro, conform tarifului stabilit de legislația în vigoare. În schimb, prin aplicația Aircash, suma plătită este de cinci euro, din care doi euro reprezintă taxa de Identificare Vignette Online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005599 (s)