News Flash:

Anunt important care il priveste pe Victor Ponta

5 Noiembrie 2016
1346 Vizualizari | 0 Comentarii
victor ponta iepurica
Oana Zamfir a prezentat, la Exces de putere, ce a vrut sa mascheze Sebastian Ghita, in 11 octombrie, atunci cand s-a prezentat la DNA Ploiesti cu doua bufnite, despre care spunea ca sunt primite de la sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, precum si ce legatura are el cu un nou dosar care i s-ar pregati lui Victor Ponta, pe modelul dosarului Ponta - Tony Blair.

In acea zi, la DNA erau audiati in dosarul Tony Blair doi dintre oamenii de baza ai lui Sebastian GhitaIonut Iordachescu, interpus la firmele controlate de deputat, si Chirila Sorin Adrian, varul sotiei lui Ghita, si el patron de firme apropiate deputatului.

Acestia tradeaza felul in care se dezvolta dosarul Ponta-Blair intr-un dosar cu un alt politician de mai mare calibru.

Firma Federal Media Partener, controlata de Sebastian Ghita prin interpusul Ionut Iordachescu, ar sta la baza extinderii cercetarilor in care Victor Ponta ar putea fi acuzat, din nou, intr-un nou dosar, de spalare de bani.

Federal Media Partener SRL a fost infiintata la Ploiesti, in 2013, la aceeasi adresa unde are sediul social ASESOFT TECHNOLOGIES SRL, partea grupului Asesoft International fondat de Sebastian Ghita.

Al doilea personaj din Federal Media Partener era Costache Caragea, actionat cu 10% in firma RTV Net International SRL.

2014. Federal Media Partener incheie un contract de 300.000 de dolari cu Podesta Group (SUA)

In august 2014, firma din Ploiesti (Federal Media Partener) incheie un contract cu una dintre cele mai puternice firme de lobby de pe planeta, Podesta Group (SUA), fondata de John Podesta, consilierul lui Barack Obama.

Contractul privea acordarea de consultanta strategica si servicii in domeniul comunicarii, ce poate include si activitati politice.

Ce i se reproseaza lui Victor Ponta

In documente publicate de Wikileaks, Podesta apare in relatie cu Victor Ponta inca din 2012. Un e-mail dat pe 28 iulie 2012, cu titlul ”seeing Ponta” trimis de catre ambasadorul SUA in Romania, Mark Gitenstein catre John Podesta si Tony Podesta si David Morris, diplomatul le aminteste acestora ca intalnirea cu Ponta este a doua zi.

Asadar, pe 29 iulie 2012, in ziua desfasurarii referendumului pentru demiterea din functie a presedintelui Romaniei. Victor Ponta a negat insa intalnirea.

Contractul de 300.000 de dolari, semnat in timpul campaniei pentru Presedintia Romaniei, intre Federal Media Partener si Podesta Group, incheiat pe 21 noiembrie 2014, nu apare in cheltuielile de campanie ale candidatului Victor Ponta, asa cum au fost ele publicate in raportul Autoritatii Electorale Permanente. 

sebastian ghita ionut iordachescu victor ponta lobby john podesta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004886 (s)