News Flash:

Liviu Dragnea, un nou atac la adresa lui Iohannis

4 Noiembrie 2016
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
klaus johanis 1
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut vineri ca SRTV si SRR vor sa fie obediente in fata presedintelui Klaus Iohannis si resping propunerea PSD care le-ar asigura un buget ce nu le-ar afecta independenta fata de politic, afirmand ca PSD va reactiona daca seful statului retrimite legea in Parlament.
''Intr-o stransa colaboarea cu conducerile Radio-Tv, foarte obediente amandoua, le-a chemat la Cotroceni, nu stiu de ce, de fapt nici nu mai conteaza in conditiile in care Klaus Iohannis este in ziarul electoral al PNL, aruncand Constitutia la gunoi, ca asta a facut (…) si le-a spus «revoltati-va voi putin ca sa am eu motiv sau pretext ca sa spun de ce vreau sa intorc legea inapoi pentru ca eu nu vreau sa mai ajunga bani mai multi la romani ». (...) Este o prostie. Bugetul TVR acum este alimentat cu cel putin 30% din bugetul de stat, iar la Radio - care era cel mai revolutionar acest independent politic pus politic suta la suta cand a fost numit, domnul Miculescu, - 50% din buget este din bugetul de stat'', a declarat Liviu Dragnea, solicitat sa comenteze retrimiterea in Parlament a legii privind eliminarea a 102 taxe, printre care cea radio-tv.
Liviu Dragnea a afirmat ca posturile publice de radio si televiziune vor sa depinda ca si pana acum de Guvern si sa ii fie obedienti lui Iohannis, pentru ca altfel nu s-ar opune propunerii facute de PSD.
''Ei nu vor asta (sa aiba bugetul asigurat-n.r.). Ei vor sa fie obedienti la Klaus Iohannis. Le doresc succes si daca Klaus Iohannis vrea sa intoarca legea in Parlament, cand o sa vedem asta o sa reactionam'', a mai spus el.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004757 (s)