News Flash:

Anunt de ultima ora facut de Victor Ponta

25 Octombrie 2016
2019 Vizualizari | 0 Comentarii
ponta barou
Fostul premier Victor Ponta a afirmat luni ca Partidul Romania Unita (PRU) nu are acordul lui pentru a-i folosi imaginea si a reafirmat ca va candida la parlamentarele din 11 decembrie tot pe listele de la Gorj.

"Nu. Repet, vorbesc pentru oamenii care vor sa asculte, pentru cei care nu vor sa asculte, pierd timpul. Am zis foarte clar ca nu, n-a vorbit nimeni cu mine, ca eu sunt la PSD", a precizat Ponta la Palatul Parlamentului, intrebat daca PRU are acordul lui pentru a-i folosi imaginea in campanie.

"Eu stiu un singur lucru, pentru cei care vreti sa fiti lamuriti, ca eu candidez si nici nu am fost vreodata la vreun alt partid, decat la PSD, nici pe vremurile cand se numea altfel nu am fost. Nu am candidat niciodata la un alt partid si nici n-o sa candidez. Candidez la PSD, tot la Gorj, sunt o persoana destul de previzibila in sens bun. Voi face campanie pentru PSD, am participat la programul economic, voi participa in continuare si ma bucur foarte tare ca maine se voteaza legea cu 102taxe", a adaugat fostul premier.

Intrebat de ce nu da PRU in judecata, a spus: "Auziti, daca i-as da in judecata pe toti cei care spun prostii si minciuni despre mine, m-as judeca cu dvs. vreo suta de ani".

ponta pru candidez psd taxe
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006862 (s)