News Flash:

Stadiul lucrărilor a ajuns la 70%!

Șantierul Centurii Timișoara Sud avansează

11 Martie 2024
69 Vizualizari | 0 Comentarii

Șantierul Centurii Timișoara Sud progresează zi de zi. Muncitorii au început montarea pasajului peste DJ591, Timișoara – Sânmihaiu Român.

Conform informațiilor furnizate de către DRDP Timișoara, stadiul lucrărilor a atins 70%. Efortul și determinarea echipei de construcție sunt evidente. Pentru anumite etape, muncitorii rămân pe șantier cât timp permite lumina naturală, dar pentru alte lucrări continuă să lucreze și pe timp de noapte.

„Muncitorii sunt mobilizați în continuare în 2 schimburi, pentru lucrările la partea de drum fiind activitate și pe timp de noapte. Se lucrează la șanțuri, podețe, la așternerea de balast, piatră spartă și strat de bază pe diferite sectoare între Chișoda și Moșnița Nouă”, a declarat DRDP Timișoara.


Aproximativ 500 de muncitori activează pe șantier. Lucrările se concentrează pe ridicarea a 12 pasaje și poduri pe întregul traseu dintre Freidorf și Ghiroda.

Conform planului, Centura Timișoara Sud trebuie finalizată până în iulie 2024. Aceasta va include construirea a 26 de kilometri de șosea, iar valoarea totală a lucrărilor este estimată la 387 de milioane de lei, fără TVA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005618 (s)