News Flash:

Gest extraordinar!

Volunarii Druckeria construiesc un teren de baschet pentru elevii Școlii Generale 27 din Timișoara

11 Martie 2024
78 Vizualizari | 0 Comentarii

Voluntarii de la Druckeria iau inițiativa acolo unde autoritățile locale nu se implică. Ei construiesc un teren de baschet pentru elevii unei școli din Timișoara.

Prin urmare, la Școala Generală 27 au demarat lucrările pentru amenajarea terenului. Copiii de acolo au o echipă, dar se antrenează în condiții neadecvate.

„Acum suporterii se implică efectiv. Au strâns fonduri pentru construirea de la zero a unui teren de baschet. Au ales Școala Generală nr. 27, care are o echipă de baschet de copii cu rezultate foarte bune, dar care se antrenează pe un teren de beton, care e de fapt de minifotbal, unde sunt însă și niște coșuri de baschet”, a declarat Asociația Druckeria.

În anul precedent, suporterii echipei alb-violete au inaugurat un loc de joacă în curtea Secției de Pediatrie a Spitalului Județean, situat pe strada Victor Babeș. Acest spațiu a fost construit de la zero de către voluntari, cu sprijinul donațiilor din partea locuitorilor din Timișoara și a comunității de afaceri.

Dacă sunteți interesat să vă alăturați acestui nou proiect și să contribuiți, puteți lua legătura cu Druckeria pentru a afla modalitățile prin care puteți oferi ajutor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005583 (s)