News Flash:

 ANPC a inchis hala de lactate din Piata Badea Cartan

2 Septembrie 2022
300 Vizualizari | 0 Comentarii
Piata Badea Cartan

 

Hala de lactate din Piata Badea Carlan a fost inchisa de inspectorii ANPC care au facut un control fulger. Acestia au descoperit mai multe nereguli printre care lipsa de igiena si starea deplorabila in care se afla obiectivul. Concret, Horia Constantinescu a afirmat faptul ca S.C. Piete S.A.  trebuie sa puna la dispozitia comerciantilor vitrine curate si conforme cu legislatia aflata in vigoare:


„Aceste vitrine sunt in evaluarea si a altor autoritati, atat cu atributii de control cat si cu atributii de emitere a avizelor. Este o poveste care nu tine neaparat de investitii, este o poveste care tine de respectul fata de conationalul tau. A pune mana pe carpa, chiar si pe vopsea, sa dai o mana de vopsea intr-o zi in care poate nu este atat de aglomerata piata nu este un capat de tara. Curge apa cu sare si naste rugina. «Las-o ma ca merge asa, nu e un capat de tara». Cu parere de rau fata de producatorii locali, o parte dintre marfurile neambalate care au venit in contact direct cu ventilatia ce trece prin rugina, gandaci si tot ceea ce am gasit aici va fi retrasa de la comercializare”, a declarat, joi, Horia Constantinescu, presedintele ANPC.

Horia Constantinescu a mai precizat faptul ca hala va sta inchisa pana cand autoritatile locale vor respecta procedurile de igienizare

„Hala de lactate si carne din Piata Badea Cartan va fi inchisa pana ne vor prezenta documente legate de dezinsectia facuta intr-o modalitate responsabila si o igienizare mult mai atenta. Mi-ar placea sa cred ca se vor gasi undeva finantele necesare achizitionarii unor echipamente frigorifice, se pot inchiria sau lua prin leasing”, a spus presedintele ANPC.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005014 (s)